• RU
  • RO

Compania noastră a fost fondată în anul 2003. Atunci am început producerea noastră proprie de haine clasice femeiești. Ceva timp mai târziu s-a născut brandul Karinna.

Karinna reprezintă haine clasice elegante pentru femei și domnișoare, care se potrivesc perfect atât pentru studente, cât și pentru femeile de afaceri.

În design noi urmăm tendințelor modei, totodată păstrând devotament stilului clasic.

Trăsătura caracteristică a stilului clasic o reprezintă simplitatea și eleganța, lipsa numărului mare de accesorii.

Toate modelele de marcă Karinna ale siluetei laconice semi-ajustate creează imaginea unei doamne moderne, elegante și de afaceri, punând accentul pe feminitate.

Trăsăturile caracteristice ale articolelor noastre

Pentru a răspunde în mod demn tuturor provocărilor tendințelor moderne în modă și cerințelor cumpărătorilor noștri, noi continuăm să ne dezvoltăm în tehnologii, modelarea și confecționarea produselor noastre. Sporind calitatea produselor noastre, noi respectăm politica de prețuri, încercând să facem hainele noastre accesibile pentru majoritatea femeilor. Produsele noastre au fost înalt apreciate de cumpărătorii noștri în timpul participării la MoldexpoFashion în anii 2013-2014 și la expoziția Fabricat în Moldova din anul 2014.

Hainele brandului Karinna pot fi achiziționate în magazinele noastre de firmă situate în centrele comerciale Unic, Zorile, Aviv.

De asemenea, suntem gata să propunem altor companii confecționarea unor loturi mici de haine corporative la comandă.

Siluetă laconică și elegantă care evidențiază toate calitățile;
Țesături calitative din fibre naturale (cu adaos de fibre artificiale pentru rezistența la strivire și trăinicie)
Aplicativitate și accesibilitate